Studio

Recent zijn we twee keer uitgenodigd om een opname sessie te doen in studio Moskou te Utrecht om op een professionele manier een aantal nummers op te nemen

 

Op 3 mei 2011 de eerste sessie. Als praktijk deel van een opleiding Opname technicus is er live muziek nodig. Wij zijn gevraagd om een aantal nummers te spelen die door de cursisten worden gemixed. Voor ons een hele nieuwe ervaring. De eerste opname is ook het eerste nummer waar we ooit de band mee begonnen zijn I Believe In A Thing Called Love. Daarna hebben we ook Tie your Mother Down en Hedonisme opgenomen.

 

 

12 mei volgde een tweede sessie Omdat het klikt en wij ons voorbeeldig gedragen zijn we al snel opnieuw gevraagd. Met nieuwe studenten hebben dit keer Paid My Dues, I Heard It Through The grapevine en Are you Gonna Go My Way opgenomen. Veel aandacht aan Paid My Dues besteed waarbij we de zang meerstemmig hebben ingezongen.

Het heeft even geduurd maar uiteindelijk is dit het resultaat. De ruwe tapes van de de studio heeft Ben gemixed. Klik op de audio players om de tracks te kunnen beluisteren.

 

  • I believe In A Thing Called Love
  • Are You Gonne Go My Way
  • Hedonisme
  • I Heard It Through The grapevine
  • Tie Your Mother Down
  • Paid My Dues

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>